Finansiering

Finansiering
Strävar ni mot en långsiktig vision med tydligt definierade delmål? Eller vill ni kunna agera blixtsnabbt när rätt tillfälle bjuds? Oavsett hur ditt företags expansion ser ut måste rörelsefinansieringen matcha varje steg du tar.

Med Acacia Finans vid din sida kan du stabilisera likviditeten och göra affärer och investeringar utan att tappa fart eller att släppa målen ur sikte.

Vår typiska kund är ett snabbväxande företag, ofta inom IT och teknik, som vill växa på marknader i eller utanför Sverige. Vi erbjuder:

  • Fakturaköp
  • Exportfactoring
  • Orderfinansiering
  • Brygglån

Finansiering utan gränser!

Att finansiera fakturor ställda till utländska företag kan vara svårt och tidskrävande. På Acacia är vi vana vid exporterande svenska företag. Ofta med stora, globala företag som kunder. Vi hittar lösningar som finansierar exportfakturorna.

Frigör kapitalet!

Med Acacia Finans som samarbetspartner behöver du inte vänta på att få betalt från dina kunder, du får ökad likviditet samma dag och slipper låsa kapitalet i fordringar.

Säg alltid ja till en bra affär!

Din bank kanske inte alltid har möjlighet att erbjuda finansiering just när viktiga investeringar och inköp behöver göras. Då är du välkommen att vända dig till oss. Vårt mål är att du aldrig ska behöva tacka nej till en bra affär på grund av ett tillfälligt likviditetsunderskott.

Nöjdare kunder genom längre kredittider!

Genom oss kan du ge dina kunder längre betalningstider utan att behöva binda kapital. Ett sådant erbjudande kan vara avgörande för att knyta till sig nya kunder i en nystartad verksamhet.

Kunder som betalar i tid!

Vi har märkt att våra kunders kunder prioriterar fakturor som administreras av oss. De betalar helt enkelt snabbare när Acacia Finans står som betalningsmottagare.

Är du intresserad av hur vi kan hjälpa dig att skapa bättre förutsättningar för er tillväxt? Ring eller mejla oss så tar vi ett möte!

08 – 678 6 678
kredit@acaciafinans.nu